"Elég legyen belőled!" - Máris kitört a balhé L.L. Juniorék között az Ázsia Expresszben: Dárdai Blankát leteremtette, hogy kussoljon - videó

Alig érkeztek meg a versenybe, L.L. Junior és Dárdai Blanka máris kibuktak egymásra az első szálláskeresés alkalmával. A fiatal szépség nem nézte jó szemmel, hogy a párja nem megy határozottan a házakhoz bekéredzkedni, miközben neki nem engedte, hogy nőként a kezébe vegye az irányítást. Kiborult a bili, azonnal összevitatkoztak.

featured-image

Mint ahogy mi is megírtuk, L.L. Junior és Dárdai Blanka két héttel később kezdték el az Ázsia Expresszes pályafutásukat , mint a többiek.

Miután Cserpes Laura és Cserpes István feladták a versenyt , a zenész páros próbálta felvenni a tempót a játékosokkal. Az első nap ugyan nagyon lemaradtak és utolsók közt érkeztek be Ördög Nórához, a keddi adásban már csak egy hajszállal maradtak le a védettségről. Ázsia Expressz: L.



L. Junior és Dárdai Blanka is csatlakozik Köztudott, hogy az énekesnő és a 18 évvel idősebb rapper se veled, se nélküled kapcsolatot folytatott egy ideig, azonban már hónapok óta nem alkotnak egy párt. Úgy tudni, az előadó ki is akarta vágatni az agresszív viselkedését a műsorból , amely könnyen lehet, hogy a szakításukhoz vezetett.

Az első szálláskeresésnél rögtön egymásnak esett a korábbi szerelmespár, az utcák a vitájuktól zengtek. Nem ment zökkenőmentesen a szálláskeresés "Össze-vissza vagyunk, nem vagyunk szinkronban. Hagy irányítsak én!" - szólta le a kedvesét Junior, akinek az sem tetszett, miért Blanka köszön először a házakba, miközben ez egy férfi dolga lenne szerinte.

“ "Fáradt vagyok baba, és te nem lehetsz hangosabb egy férfival, mint én. (..

.) Nem bírsz csöndben maradni, csak csinálod! Tényleg elegem van ebből, hadd csináljam!" - borult ki a rapper, mire a párja így reagált: "Laci! Elég legyen belőled! (..

.) Mi az, hogy nem vagyunk szinkronban?! Engem lekussoltatsz és azt mondod, hogy csinálod, de nem csinálod!" - rivallt rá. Junior azzal indokolta, hogy nem találnak szállást, hogy veszekednek egymással.

"Nem tudod előadni magadat egy férfinak, mert ez más kultúra. Legalább ezt tanuld meg ebből az országból! (..

.) Ha látja, hogy ilyen nagy szád van, egyik sem fog beengedni!" - oltotta le a szerelmét, aki nem tudta tovább tolerálni a viselkedését "Azt mondta: 'majd ő megy, mivel ő a férfi; késő este van, és biztos, hogy ő majd talál szállást' Én meg azt láttam, hogy ez egy tök jó terv: 'Menjél nyugodtan előre, mint férfi!', de ő csak megyegetett. Nem bírom azt nézni, hogy egy helyben állunk, úgyhogy már 10 órája nem fürödtem és nem ettem" – magyarázta meg a kamerák előtt az énekesnő az összezörrenésük okát.

BLIKK DOSSZIÉ L.L. Junior.