Bybit získava formálny súhlas s plnou autorizáciou v Kazachstane a rozširuje tak svoj globálny dosah

DUBAJ, Spojené arabské emiráty, 9. septembra 2024 /PRNewswire/ – Bybit, druhá najväčšia kryptomenová burza na svete podľa objemu obchodov, s potešením oznamuje, že patrí k prvým spoločnostiam, ktoré získali súhlas s plnou autorizáciou od úradu pre finančné služby Astana (AFSA). Tento...

featured-image

DUBAJ, Spojené arabské emiráty , 9. septembra 2024 /PRNewswire/ – Bybit , druhá najväčšia kryptomenová burza na svete podľa objemu obchodov, s potešením oznamuje, že patrí k prvým spoločnostiam, ktoré získali súhlas s plnou autorizáciou od úradu pre finančné služby Astana (AFSA). Tento míľnik približuje Bybit k tomu, aby sa stal plne regulovanou platformou na obchodovanie s digitálnymi aktívami (DATF).

V rámci prísneho procesu prešiel Bybit Kazachstan plnou kontrolou z hľadiska boja proti praniu špinavých peňazí, auditom obchodného správania a podrobnými kontrolami dodržiavania predpisov. Ide o súčasť zamerania spoločnosti Bybit na zaistenie nových používateľských príležitostí v Kazachstane a širšom regióne Spoločenstva nezávislých štátov (SNŠ). „Kazachstan sa stal kľúčovým hráčom v globálnom ekosystéme kryptomien a sme nadšení, že môžeme naše služby rozšíriť na takom dynamickom trhu," povedal Ben Zhou , co-founder a CEO spoločnosti Bybit.



„Sme odhodlaní priniesť naše špičkové technológie, bezpečnosť a transparentnosť obchodníkom s kryptomenami v Kazachstane, aby sme im zabezpečili prístup k najlepším možným nástrojom a službám, a umožnili im prosperovať v tomto rýchlo rastúcom odvetví." Po získaní plnej licencie bude Bybit Kazachstan ponúkať rôzne produkty a služby súvisiace s digitálnymi aktívami. Expanzia do Kazachstanu je v súlade s poslaním spoločnosti Bybit poskytovať spoľahlivé a transparentné služby, ktoré uspokoja jedinečné potreby obchodníkov a investorov v oblasti kryptomien v regióne.

Tento vývoj prichádza po tom, ako spoločnosť Bybit v júni 2023 získala od AFSA prvé prevádzkové a správcovské licencie, čím upevnila svoj záväzok voči miestnym regulačným požiadavkám. Neustále snahy spoločnosti Bybit posilniť svoju prítomnosť v Kazachstane podčiarkujú jej vieru v zodpovedný rast a zabezpečenie kompatibilného a bezpečného obchodného prostredia. Kazachstan sa rýchlo stal centrom pre krypto inovácie a Bybit je hrdý na to, že zohráva pri podpore tohto vývoja vedúcu úlohu.

V roku 2024 spoločnosť Bybit napríklad usporiadala pre banky v Kazachstane kurz „Základy aktivít blockchainu, Web3 a krypto burzy". Toto podujatie bolo súčasťou snahy Bybitu sprístupniť blockchainové vzdelávanie v regióne SNŠ. Získaním plnej autorizácie je Bybit pripravený zlepšiť prijatie kryptomien, poskytnúť bezpečnosť na inštitucionálnej úrovni a ponúknuť pokročilé obchodné možnosti svojej rastúcej regionálnej používateľskej základni.

#Bybit / #TheCryptoArk O spoločnosti Bybit Bybit je druhou najväčšou burzou kryptomien na svete z hľadiska objemu obchodovania a obsluhuje viac ako 40 miliónov používateľov. Spoločnosť Bybit bola založená v roku 2018 a poskytuje profesionálnu platformu, na ktorej kryptoinvestori a obchodníci nájdu ultrarýchly párovací motor, zákaznícky servis 24/7 a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť Bybit je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formule 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Viac informácií o Bybite nájdete na Bybit Press . V prípade otázok pre médiá sa obráťte na adresu: [email protected] Pre viac informácií navštívte: https://www.bybit.

com Pre aktuálne informácie sledujte: komunity a sociálne médiá spoločnosti Bybit Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X | Youtube Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.

jpg.